2012. november 2., péntek

Tanácsok rövid futóművel rendelkezőknek

Sokan szokták mondani, hogy a fényképek alapján milyen magasnak tűnök, és talán néztek is a címre nagy szemekkel, hogy ennek meg mi baja?


Elég sokat teszek azért, és mindig úgy öltözködöm, hogy ne látszódjon, milyen rövidek is a lábaim (vagy a felsőtestem túl hosszú, de a végeredmény szempontjából végül is mindegy), mivel pici is vagyok, legalább nézzen ki úgy, mintha a testarányaim rendben lennének :)

Bizonyítéknak itt egy kép, amin semmi nincs, ami eltakarná a rövid futóműveket, kicsit régebbi, de azóta nem nőtt a lábam egy centit se :D


Mit is tehetünk, ha nincs szupermodell lábunk?

 ~Használd őket!
A legelső tanácsom tanácsom talán nem egy ilyen témájú blogba való, de lényegesen hozzájárul az optikai tuninghoz: biciklizz, villamos helyett néha gyalogolj, járj futni, vagy menj el egy spinning órára (én ezt teszem)- a formás lábak máris hosszabbnak tűnnek!

~Viselj:

-Nadrágból olyat, ami követi a lábad vonalát. Egy skinny farmerral nem lőhetsz mellé.


Ha nem a te műfajod a csőfarmer, vagy munkahelyen elegánsan kell megjelenned, válassz élére vasalt nadrágot, ezzel is hasonló hatást érhetsz el.

-Ruhából minél rövidebbet- mindenképpen érjen térd fölé, ha csak egy kicsivel is! Jók még a derékban szűkített ruhák, és minden, amin deréköv van.
Minél rövidebb,annál jobb!




-A cipőnél előnyös, ha magassarkú. Legjobb a tűsarok, de bármilyen más sarokfajta is megteszi. Ha csizmát húzol, legyen szűkebb fazon, érjen térd alá, és lehetőleg legyen magas a sarka.

- Szoknyából szintén olyat, ami térd fölé ér. Lehet A-vonalú, vagy ceruzaszoknya, de nagyon jó az is, ha magas derekú darabot választasz. Ilyenek mellé bátran felvehetsz laposabb sarkú cipőt is.



Kerüld viszont

-Maxiruha:
Ha nagyon muszáj, inkább olyat, aki elől rövid. Szigorúan csak magassarkúval!

- Extrahosszú csizma- sajnos szinte csak szupermodelleken mutat jól :(

-Bő nadrágok,alacsony ülepű nadrágok,háromnegyedes nadrágok, keresztbe csíkos leggings: elvágják a lábaidat.

-Bokapántos cipő úgyszintén sajnos :(
 Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést, és aki esetleg tud még valamit, ne habozzon tudatni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése