2013. június 11., kedd

Mit vegyek fel az első randira?-Nyári kiadás

Még mindig sokan találjátok meg a blogot "elsőre randira mit vegyek fel" keresőszóval, ezért folytatom a már elkezdett sorozatomat, de nem győzöm hangsúlyozni, ez csak egy olyan általános ötletbörze , annyi mindentől függ, testalkattól, stílustól, a fiú személyétől, szóval tényleg egyfajta tapogatózás ez :)

A tavaszi kiadásos posztot ITT ,
Az általános gondolatokat tartalmazó bejegyzést pedig ITT olvashatjátok.

Nyáron van a legnehezebb dolgunk, ha nem szeretnénk túl kihívóak lenni, ugyanakkor megsülni sem- és akkor még ott a légkondi, vagy a nyári esték kérdése, hogy akkor most mit vigyünk magunkkal, ha nem akarunk az éjszakai buszra várva dideregni (persze ha igazi úriemberrel van dolgunk, biztos odaadja a pulcsiját, de mi van, ha ő sem hozott?), szóval bonyolult szituáció.

Az összeállításokhoz a Polyvore-t  használtam, és H&M ruhák közül válogattam.

Kültéri laza alkalmakra

 Ha simán csak kiültök valahová beszélgetni, vagy sétáltok egyet, a legjobb ha kényelmesen öltözöl: farmer vagy valamilyen más rövidnadrág, esetleg egy A-vonalú szoknya, de ha ilyen leülős piknikezős programotok van, semmiképp, mert képtelenség úgy leülni benne, hogy ne mutogasd az alsóneműdet. Ezekhez jó választás egy basic vagy valamilyen mintás sima felső, lehetőleg ne legyen túl kivágott. Kényelmes sarut, vagy éktalpú cipőt ajánlok, lehetőleg olyasmit ami sétáláskor nem töri fel a lábadat. A táskánál jobb, ha szabadon hagyja a kezeidet, az oldaltáska a legpraktikusabb.


Beülős programokhoz

Itt már kevésbé kell ügyelni a praktikumra, de ne vidd túlzásba a kiöltözést: csinos, de visszafogott holmikat válassz.
Felvehetsz ruhát, ha magasabb vagy, akkor akár maxiruhát is, egy csinos saruval vagy telitalpú cipővel, és mivel itt leteheted a táskádat, akár clutchot is választhatsz.  Ne vidd túlzásba a kiegészítőket, egy-két apróság bőven elég. Természetesen ha sportosabb vagy, nyugodtan viselhetsz nadrágot egy ujjatlan blúzzal vagy basic felsővel.


Kültéri esti randikhoz, vagy légkondis helyszínekhez

Ilyenkor mindenképp érdemes egy rövidke kardigánt, vagy farmerdzsekit magaddal vinni, mert éjszaka azért még hűvös van, nem beszélve arról, ha légkondis helyen vagytok, könnyű így megfázni, nekem már sikerült. Egy aszimmetrikus szoknya jó választás, de egy laza szabású mintás rövidnaci is ideális, felsők terén én itt is az egyszerűséget ajánlom. Ha elegánsabb helyre mentek, nyugodtan felvehetsz magassarkút is, éttermeknél nem fontos annyira, hogy sokáig tudj járni benne, moziban úgyszintén nem. Nagyobb táska legyen nálad, ha magaddal viszed a kardigánt, mert kényelmetlen lesz kézben hozni, ha magadon viseled, választhatsz pici táskát is.

 


2 megjegyzés:

  1. Jó ötleteket írtál le, ez nekem a randitémán túl ötlet volt arra, hogy hova mit viseljek!
    Köszi :)

    VálaszTörlés