2012. november 5., hétfő

Meleg pulcsik,amikbe szívesen belebújnék

Nem könnyű manapság olyan meleg pulóvert találni,ami árban is elfogadható, és jól is néz ki.

Fázós lévén nálam a meleg-faktor a legfontosabb. A gyapjúból készült darabok melegek, ezeket kedvelem a legjobban, még akkor is, ha a mosásuk kicsit macera.
Az elmúlt héten nézelődtem kicsit télire, és megmutatom,milyen pulóvereket szeretnék beszerezni idén, persze nem mindet, de néhányra szükségem lesz, mert télidőben kb csak ezeket lehet majd látni rajtam.

Kedvelem a csillogós dolgokat, ezért is ragadta meg a figyelmemet ez a mentazöld csoda. Kicsit rövid, úgyhogy biztosan nem a 34-est fogom megvenni, pulcsiból amúgy is jobb az egy számmal nagyobb, mert alá lehet öltözni. 5990 forint, és van belőle szürke és rózsaszín is.(H&M divided)


Ez a denevéres cukiság a gyerekkoromra emlékeztet- akkor Maja, a méhecskés pulcsit hordtam :)- jó néha újra kicsinek lenni. 6990, és van őzikés meg rókás, ha jól emlékszem (H&M divided)
Csillogós pulcsi kategóriában a legolcsóbb, ugyanakkor az ujja rövidebb, mint azt elképzeltem, emiatt nekem egy kicsit kiesik, de még gondolkodom rajta, mert a hossza ideális. A kék tetszik a legjobban, de az arany se rossz. 4990 pénzbe került (F&F)

A legdrágább mind közül, de nagyon jó a mérete, szép nagy, puha anyagú, jó a színe, alá lehet öltözni, nem tudom még, belenyúlok-e ilyen mélyen a pénztárcámba így az ünnepek előtt (a fizetés nem elég mindenre), lehet inkább a Jézuskától fogom kérni :-) 8990 forint (Stradivarius)

Imádom, hogy ilyen színes- minden sima farmert nagyon jól fel tudna dobni ez a pulcsi! Ráadásul sokféle sállal viselhető, ez szinte biztosan beszerzése kerül.6990 (H&M)


A héten jelentkezem egy outfit bejegyzéssel, és a hét végén vagy jövőhét elején jön egy poszt a beszerzéseimről,lehet hogy videó formájában, még nem tudom.

Ti milyen ruhákkal készültök a hideg időre?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése