2012. december 10., hétfő

Mit vegyek fel az első randin?(vagy inkább mit ne?)

Ugyan nem mostanában volt, hanem már lassan fél éve, hogy utoljára első randiztam, de sokszor látok ilyen jellegű kérdéseket a különböző női oldalakon, és nyilván ez is a "Randipara" része, és szerintem jól jöhet néhány útmutatás, ezzel is időt lehet sprórolni a készülődésben (amúgy sem illik váratni az urakat...annyit :D)

Elég sok fiú haverom van, őket kérdezgettem, és próbáltam egyfajta összesítést írni, persze vannak szélsőséges vélemények, de azokat a dolgokat próbáltam ide lepötyögni,amikben egyetértettek:

I. Öltözz az időjáráshoz!
Nagyon sok lánykán látom, hogy ilyenkor hirtelen elfeledkezik arról,milyen évszak is van éppen, és lenge ruhácskában és extrarövid kabátban indul el a randira,miközben odakint repkednek a mínuszok ,ami ugyan lehet hogy szexi, de meglehetősen furcsának és erőltetettnek hathat, nem beszélve a megfázásról és egyéb "mellékhatásokról".
Persze ez nem azt jelenti,hogy le kell mondani a ruha viseléséről télen- de ezt is lehet úgy csinálni, hogy ne érezze úgy,hogy fázik aki csak rád néz :)

 
 II: Csínján a szabadon hagyott domborulatokkal!
Abban minden srác ismerős,akit kérdeztem egyetértett, hogy csak akkor viselj miniszoknya-kivágott felső kombót, ha nem zavar,hogy őt nem a csodálatos egyéniséged foglalja le a randin- de őszintén, te mit csinálnál,ha fiú lennél, és egy valóságos push-up melltartóval felnyomott Grand Canyon-t majdhogynem az arcodba nyomnának?
Szóval-mutathatsz magadból,de csak szolidan, a többit hagyd meg neki későbbi felfedezésre ;)


III. Mindig alkalomhoz illő
 Manapság úgy vettem észre, a srácok nem túl kreatívak ami az első randi helyszíneit illeti- épp ezért könnyű kitalálni, mi illik a helyhez,ahová menni fogtok, akkor is ha nem beszéltétek meg,hová mentek. Egy sétához a Margitszigeten ne a legújabb platformodat vedd fel, és ha vacsizni mentek, ne sportos szerkóban érkezz- ezek elég alap dolognak tűnnek, de sokan elfeledkeznek róla, aztán jól feltöri a cipő a lábukat, és egyéb ilyen balesetek.





IV. Maradj önmagad!
Két fiúhaver is mondta, hogy eléggé meglepődött, amikor a lány, akit elhívtak valahová, majdhogynem felismerhetetlenre maszkírozta magát, és próbált az öltözködési stílusával- de ilyen nagyon nyilvánvalóan- a fiúra hajazni. Ha nem vagy olyan stílusú,mint ő, attól még jöhettek ki jól egymással- nem a hasonló ruházati ízlésetek miatt fog kedvelni. Akinek meg ez számít, azzal meg érdemes kezdeni?:)
ez a kép aranyos :D
V. Ne hozzátok anyukátokat (se apukátokat stb.) :D
Ez persze csak vicc, de egyik kedves barátom mesélte,hogy a netről randizott egy lánnyal, aki elhozta az első randira a kedves mamáját. A srác jóhiszeműen azt hitte, véletlenül összefutott vele, és akkor majd mennek kettesben tovább, de nem, a lány úgy tervezte,hogy beül velük. Finoman szólva kínos volt. Nem,a lány nem 12 éves volt, hanem 19.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése