2014. június 23., hétfő

New family members-hamtaro


Ha az ember lánya kisállatok körül dolgozik,akaratlanul is beleszeret egy-egy  állatkába. Velem sem volt ez másképp, hiába győzködtem magam,a cukiság nagy hatalom :)
Nagy gondban voltam,hogyan fogom a cicáknak bemutatni a höriket,hogy azért mégse egye meg vacsorára,de meglepően hamar megtanulták,hogy a höri családtag,nem kaja.

Mary már hörcsögöknél idősnek számító első évét is betöltötte, kevés esélye volt már a gazdira találásra,pedig ő aztán kiemelkedően barátságos :) 
Nagyon kedves és szelíd kislányka,aki nem bánja,ha egész nap őt nyúzzák se . A fehér szíriai aranyhöri 8 hónapja édesíti meg a napjaimat, kétemeletes luxuskecójában tengeti mindennapjait.

Raiden dzsungáriai törpehörcsög, aki kezdetben rendkívül agresszív volt, különösen a tesóival,ezért hamar különvettük tőlük. Eleinte az emberekkel szemben is támadó volt,harapott vagy visított,ha valaki hozzáért,de egy kis védelmi kesztyüvel hamar kezessé nevelkedett-közben pedig elkezdett ragaszkodni hozzám,ha hallotta a hangomat,elindult az irányomba ;)-természetesen örökbefogadtam. Mára kényelmes,lusta, barátságos gömbőc lett belöle.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése