2014. május 8., csütörtök

A kedvenc film és sorozatbeli álompárjaim

A legtöbb nőnek vannak olyan kedvenc filmjei,amiknek a romantikus jeleneteit újra és újra meg tudná nézni, és ugyanolyan boldogan sóhajtozik, mint amikor először látta.
Hányszor ábrándoztunk arról kislányként,hogy értünk is úgy odalesz Ferike az óvodából,mint Csipkerózsikáért Fülöp herceg...
A kedvenc nem-létező álompárjaimat mutatom meg nektek ebben a posztban.

Angel és Collins (Rent)
Ők számomra a TÖKÉLETES pár (keressetek rá az I 'll cover you című duettjükre,ha nem láttátok a filmet) , akik bebizonyították,hogy a szerelem néha akkor talál meg,amikor a legmélyebben vagy, és ha ott van,nincs tekintettel semmire-a filmben kettejük kapcsolata tragikus véget ér (sosem bírom ki sírás nélkül), de túlzás nélkül ők a legszebb musical-pár.


Sandy és Danny (Grease)
A film maga is nagy élmény volt számomra,de a főszereplőktől megtanulhatjuk,hogy nem szabad hinnünk a skatulyáknak,amibe beraktak minket, és hogy a "klikkesedés" tényleg csak egy múló gimis állapot.




Mark és Bridget (Bridget Jones naplója)
Az első benyomás nem mindig végleges-ezt bizonyítja kettejük kapcsolata-valamint,hogy vannak,akik bénázásoddal és a "kis röcögős hájaiddal" is cukinak találnak.



Charlotte és Harry (Szex és New York)
A nagy ő egyáltalán nem biztos,hogy úgy néz ki, ahogy 10 évesen lerajzoltad-tudni kell rugalmasan kezelni az elképzeléseidet az ideális jelöltről-különben ki tudja,kit szalasztasz el.
Charlotte-nak bejött :)


Kurt és Blaine (Glee)
A barátzónából kitörni nem lehetetlen-a sorozat legkedvesebb párjának tagjai barátokként kezdték,és bár az írók sok kitérőt tettek a kapcsolatukba, mindig újra összehozták őket. 






Scott és Ramona (Scott Pilgrim a világ ellen)
Sokszor mondogatom viccesen,hogy Scott az első számú romantikus hősöm-bizonyos értelemben tényleg.A tipikus mai "kényelmes" gondolkodású srác ,miután rábukkan az igazira ,megmentő lovaggá változik-nem erre vágyunk mindannyian?


Csipkerózsika és Fülöp herceg 
A legtöbb Disney mesében a csajok viszik a prímet,a fiúk meg belovagolnak a végén és learatják a babérokat-na itt nem 
Fülöp herceg talán a legvagányabb Disney fiúk egyike-mondjuk kedvese az összes hőstettét átaludta,de ez van :)


Nektek kik a kedvenc párjaitok?:)

1 megjegyzés: